Overzicht trainingen

Ringside Riemst

Sinds het jaar 2013 bieden wij
diverse sportlessen aan.

Onze grootste troef is dat wij een aangename en warme club zijn
met gepaste trainingen voor alle niveaus.

BOKSEN

‘’The noble art of self-defense”.

Net zoals in de andere lessen staan ook hier techniek, respect en plezier centraal. Daarnaast verbrand je tijdens deze trainingen calorieën op een hoog tempo en is het de meest effectieve manier om je conditie, stresslevel, lenigheid en zelfvertrouwen te verbeteren.

Het overgrote deel van de deelnemers zijn recreanten, maar wij mogen eveneens met trots zeggen dat we al enkele kampioenen hebben opgeleid.

BOXING 4 KIDS

Exclusief voor 9 tot 12 jarigen.

In deze lessen leren we kinderen op een leuke en speelse manier kennis maken met de bokssport. Niet alleen de lichamelijke, maar ook andere aspecten zoals zelfvertrouwen, respect en discipline worden hier aangeleerd.

Women only BOXING

Een klassieke bokstraining enkel voor meisjes/vrouwen vanaf 13 jaar.

Naast het aanleren van bokstechnieken zullen er ook kickboks-, Krav Maga-, MMA-, en andere zelfverdedigingstechnieken af en toe aan bod komen.

Geschikt voor beginners die nog nooit een bokshandschoen hebben aangehad en voor veteranen die niet kunnen wachten om terug in de ring te stappen.

Benieuwd naar ons lessenrooster?
Bekijk het hier!

MMATRAINING

De bekendste vechtsport van het moment!

Mixed Martial Arts is een combinatie van technieken uit het worstelen, judo, BJJ, Thaiboksen, etc. Er zal in deze les vooral getraind worden op grappling (werp- en grondtechnieken) aangezien we boksen en kickboksen al aanbieden in andere lessen.

Voor beginners en gevorderden vanaf 13 jaar!

KICKBOKSEN

Deze lessen zijn vergelijkbaar met onze bokslessen.

Het verschil is echter dat je bij kickboksen traptechnieken mag gebruiken. Deze sport is dan ook razend populair omdat je meer “wapens” hebt om je te verdedigen. Deze lessen gaan blootsvoets door op matten en vanaf 13 jaar. USH!

Benieuwd naar ons lessenrooster?
Bekijk het hier!

CIRCUITTRAINING

“Stopwatch aan en Start!”

Na een korte, maar krachtige opwarming zullen we verschillende oefeningen doen ter verbetering van kracht, conditie en stabiliteit. De zaal is verdeeld in verschillende stations, waardoor je bij elke oefening een andere spiergroep traint. Je maakt het dus zo zwaar als je zelf wilt!

Wat kosten deze trainingen?
Bekijk onze prijzen!

BOOTCAMP

60% outdoor 40% indoor

Lekker sporten in de buitenlucht waar we een total-body-workout doen om je kracht, conditie en algemene fitheid te verbeteren. Door het gevarieerde aanbod zorgen we er iedere les voor dat je met een voldaan en tevreden gevoel naar huis gaat.

Ook hier staat plezier centraal en hebben we de luxe om bij extreem slecht weer de les binnen te laten door gaan! Deze lessen zijn eveneens haalbaar voor iedereen vanaf 13 jaar, ongeacht het niveau. Effectief, gevarieerd en plezant!

OPEN GYM

Naar Amerikaans model, bieden wij onze gym aan als fitnessruimte onder de volgende voorwaarden:

  • • Toegankelijk voor ALLE leden vanaf 13 jaar
  • • Vrij trainen en gebruik maken van alle materialen: bokszakken, ketllebells, medicineballen, etc.
  • • De perfecte kans om zelfstandig of in groep te trainen.
  • • Uiteraard is er een coach aanwezig om vragen te beantwoorden en/of tips te geven.
  • • Prijs per persoon = 1 stempel (5 euro).

PRIVé TRAINING

Train je toch liever alleen met een personal trainer? Geen probleem, wij helpen je graag verder! Als het nu is voor vechtsporttechnieken, af te slanken, spiermassa te kweken, voedingsadvies of algemene fitheid: we’ve got you covered! Bij interesse kan je best een mailtje sturen.

Heeft u vragen?
Stuur een mailtje naar ons team!

GROEPS ARRANGEMENT

Workshops, team- of bedrijfsuitjes, verjaardagsfeestjes, vrijgezellendag, seminars,... We krijgen regelmatig voetbalploegen over de vloer waarmee we een leuke training verzorgen, gericht op kracht, conditie, snelheid en vooral: heel veel fun!

Interesse? Stuur ons een mailtje!